Mesagro se afla pe piata romaneasca din anul 2008, pasiunea pentru agricultura si utilaje ne-a oferit o perspectiva diferita astfel incat sa iti putem usura munca prin inovatii si idei cu totul si cu totul noi in domeniul agricol, de la semanare pana la recoltare, cu sugestii care sa
va ajute sa folositi corect tractorul in raport cu dotarile echipamentelor din ferma dumneavoastra si sa puteti utiliza corect  produsele pe care le veti achizitiona.

 Comercializam o gama variata de echipamente pentru tractoare : roti, jante, anvelope si accesorii destinate agriculturii.

Detinem produse de cea mai buna calitate si experienta dobandita ne ajuta sa oferim consiliere specializata pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi si solutii pentru intretinerea acestora.

Insuficienta calitatii rotilor ingreuneaza munca pe teren si gradul de uzura creste progresiv pana la distrugerea completa a acestora.

Dam dovada de profesionalism si raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari.

Preturile noastre sunt accesibile in raportul calitate-pret si oferim o gama larga de produse adaptate fiecarui buget, astfel incat achizitionarea acestora sa nu fie imposibila.